Blogi 2013

19. joulukuuta 2013

HYVÄÄ JOULUA

19. toukokuuta 2013

Uimakauden avaus

Pojat pääsivät tänään aamu-uinnille Vuoniemeen, joten vuoden 2013 uimakausi on nyt virallisesti avattu. Vuoniemeen ajettaessa ja tuttujen rantamaisemien tullessa näkyviin auton takaosasta alkoi kuulua hiljaista ulinaa. Pojat tiesivät aivan selvästi, että minne ollaan menossa ja mitä siellä pääsee tekemään.

13. toukokuuta 2013

Onni 6 vuotta

Tänään juhlimme Onnin kuudetta syntymäpäivää. Syntymäpäiväkuva otettiin "nestorille" sopivaan arvokkaaseen tyyliin puutarhakeinussa istuen, vaikka vauhtia tässä herrassa vielä riittää melkein kuin nuoressa pojassa. Hyvää syntymäpäivää Onni!

22. helmikuuta 2013

Maailman paras lelu

Ostettiin pojille viime syksynä hevospallo ja se on erityisesti Unton mielestä maailman paras lelu.

2. helmikuuta 2013

Unton syntymäpäivä

Meillä juhlitaan tänään Unton kolmatta syntymäpäivää, joten ilmassa on juhlan tuntua. Tuntuu uskomattomalta, että siitä on jo kolme vuotta, kun meidän pikkupoika Unto syntyi tähän maailmaan. Vaikka Untosta ei tullutkaan etukäteen haaveiltua harrastuskaveria koiranäyttelyihin, niin silti se on juuri oikea koira meille. Pentuaikana koetut vastoinkäymiset opettivat meille, mikä on oikeasti tärkeää tässä elämässä. Tärkeintä on olla yhdessä, tässä ja nyt, keskellä tavallista arkea. Hyvää syntymäpäivää rakas Unto!